Ròtova va aprovar, en el ple ordinari de 15 de novembre, per unanimitat, la proposta de resolució de delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives a l’Ajuntament per a l’actuació d’obres de millora i ampliació del centre Verge de la Salut, del CRA Alfauir-Ròtova, per import de 1.510.143,52€. Amb aquest acord, s’inicien els tràmits per a la reforma i ampliació del centre.

El projecte per al col·legi consistirà en la reforma d’instal·lacions, amb un menjador i cuina adequats, sales polivalents, biblioteca, gimnàs, etc. A més, hi ha prevista la reforma dels espais exteriors destinats a patis, oci, esport…

Isabel Pérez, regidora de Criança, Formació i Educació integral, ha explicat que, “amb l’aprovació per part del plenari l’Ajuntament, pot començar els procediments que dotaran el nostre poble d’una escola renovada, modernitzada, més sostenible i saludable. Una escola on les nostres criatures creixeran hui i es preparan per al dia de demà en les millors condicions. Un projecte que compta amb la participació i recolzament de la comunitat educativa –mares, pares, famílies, professorat…-, així com també amb una intensa tasca del personal tècnic. Gràcies al treball comú, entre totes i tots, fem escola, fem futur”.