• El Servei de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Calaix Jove de la Safor, comença la quarta edició del programa de Corresponsals Juvenils. 

Ròtova participa, un any més, al programa de Corresponsals Juvenils, que inicia el Servei de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Calaix Jove de la Safor, amb la quarta edició, amb quatre joves representants.

Aquest programa consisteix en la dinamització de la joventut de la comarca de la Safor a través de la creació d’una xarxa de Punts d’Informació Juvenil en els instituts públics d’Educació Secundària de la comarca gestionada pel mateix alumnat, amb la dinamització del personal tècnic de cada municipi i de la Mancomunitat. És important que l’alumnat dels centres educatius facen d’interlocutors entre l’administració i la població jove. No només perquè tota la informació els arribe, sinó també per poder escoltar de primera mà quines són les seues necessitats i demandes, de quina manera viuen el dia a dia, i així poder respondre millor amb unes polítiques de joventut més inclusives. 

Un nou curs ple de reptes envers la joventut acaba de començar, estigueu atentes a les xarxes del Calaix i de Ròtova Jove.