Rebecca Jara Aparisi. Esteticista. 

Visió de futur i vitalitat.

-En la gestió de residus, estem elaborant el Pla Local de Gestió de Residus. Planifiquem la nova recollida i la incorporació de la fracció orgànica.

-Treballem per promoure ‘Ròtova, ta casa’, una campanya de motivació i cura de l’entorn urbà.

-Promocionem ‘El teu compte ambiental’, per fomentar l’ús dels ecoparcs mòbils, i estalviar en la factura.

-En energia, estem duent a terme tallers d’assessorament energètic, sobre el consum i l’eficiència a casa

-Hem aprovat el Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenibles (PACES).

-Continuem amb el recanvi de luminàries LED progressiva. I estem renovant les luminàries de la Serreta i el poble. 

-Hem realitzat una auditoria energètica, per establir el gasto en energia de les diferents parts del municipi.

-Hem instal·lat sensors per controlar l’enllumenat del poble i el polígon i la qualitat de l’aire, amb una subvenció Smart City de 20.000€. A més, les faroles del polígon estan regulades per estalviar energia quan no hi passa ningú.

-Treballem per l’autosuficiència energètica, reduir les emissions en CO2 i estalviar despeses. Per això, hem instal·lat plaques solars als edificis municipals: a la Nau Polivalent, amb la subvenció de millora de polígons industrials; a l’escoleta municipal, amb una subvenció que ascendix a 30.000€; a l’Ajuntament i Centre Social, amb un projecte que asscendeix a 10.000€; al Centre mèdic, amb una subvenció de 24.820,00€. I n’instal·larem a l’Escola de Música, al poliesportiu i a l’escola; també, en el polígon industrial.

-Hem aconseguit certificació energètica per als edificis de l’Ajuntament, l’Escola de Música i el Centre Mèdic, amb subvencions de la Diputació de València.

-I treballem per a la creació d’una Comunitat Energètica Local (CEL), per poder compartir l’estalvi i el compromís amb el medi ambient amb la resta del veïnat.

Ajuda’ns a continuar dibuixant el poble que estem fent amb tu. Pots fer-nos arribar les teues propostes des d’este formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2XpGV5h2A3tiGGjQ4dPdayvqawKQEvSn8JLesMVJAsHKLrw/viewform