• L’Ajuntament de Ròtova rep una subvenció per part de la Diputació de València, dins de l’estratègia Reacciona 2022 de Medi Ambient per a la millora del cicle integral de l’aigua, per un import de 84.142,12€.

Ròtova du a terme una nova fase de renovació de la xarxa d’abastament i distribució d’aigua potable domiciliària, a l’Av. Jaume I, amb el canvi de les canonades de fibrociment per polietilè. El projecte ascendix a 99.996€, i es realitza amb una subvenció de la Diputació de València, dins de l’estratègia Reacciona de Medi Ambient, per un import de 84.142€, i una aportació de fons propis de 15.854€.

Entre les actuacions que també es duen a terme, s’hi instal·larà un analitzador de clor a la xarxa, ja que actualment es realitza un control manual, per facilitar-ne el control.

Les actuacions inclouen la construcció d’una aigüera que reculla tota l’aigua pluvial pertanyent a la vessant est de la Urbanització la Serreta, per Borró. Finalment, hi ha prevista la instal·lació de fonts d’aigua potable filtrada per sistema d’osmosi, a l’Ajuntament, el Centre Social, la biblioteca i el camp de futbet.