El secretari local del BLOC de la conca del Vernissa, Jordi Puig, ha realitzat aquesta pregunta per registre d’entrada a l’Ajuntament de Ròtova. Els econacionalistes volen assegurar-se que es respecten les formes, la participació i la informació públiques.

Des del BLOC de Ròtova, “hem tingut notícia recentment que és possible que estiga duent-se a terme transferència de residus a una de les naus del polígon industrial de Ròtova. Actualment, la planta que hi ha instal·lada al polígon només té permís per acceptar residus inerts, tals com materials reciclables: llaunes, vidre, cartró…”

Per això, en cas afirmatiu, s’hauria produit una violació de la llicència d’activitat. Des del BLOC de Ròtova “demanem que s’aclarisquen aquests punts perquè creiem que el tractament dels residus és un tema suficientment important com per poder tractar-lo de manera oberta i participativa amb tota la població”.

La pregunta és molt clara i, des del respecte ens agradaria que ens traguera de dubtes: “Està duent-se la transferència de residus orgànics a Ròtova actualment?”.