Per la mercantil EMPORI GESTIÓN Y ADMINISTRACIÓN, SL s’està procedint a tramitar l’Estudi d’Integració Paisagística per a la declaració d’interés comunitari d’una activitat industrial a fi de regularitzar-la i adaptar-la a la legislació urbanística vigent.

L’Estudi d’Integració Paisagística compta amb un pla de participació pública que integra la consulta pública com a ferramenta per a la implicació i corresponsabilización de la societat en la gestió i planificació del seu paisatge.

El procés de participació pública tindrà una duració de 35 dies naturals a comptar de l’anunci de l’inici del procés en el butlletí o diari oficial. La publicació correspon a la mercantil EMPORI GESTIÓN Y ADMINISTRACIÓN, SL, que ha iniciat la tramitació.

Durant els 35 dies la documentació es podrà consultar en la pàgina web www.participacionciudadana.net/dicrotova. També en la mateixa web hi haurà unes enquestes sobre les preferències del paisatge i sobre la integració paisagística i visual, així com un bústia per a consultes i suggeriments.