Sol·licita la instal·lació d’un intèrfon a l’edifici.

El Grup de Compromís per Ròtova ha acordat junt amb el Tècnic Municipal una millora a la base del tendal de l’Escoleta Municipal que n’augmenta la seguretat. La millora consisteix en folrar la base del tendal, construïda amb formigó i taulell, amb goma-cautxú, de forma que qualsevol cop siga esmortit per este material. La millora tindrà un cost zero, ja que es farà servir taulell de goma sobrant del que es va utilitzar pel terra del pati i que actualment es troba emmagatzemat i sense ús.

2015-09-30 12.40.00La nostra proposta inicial pretenia instal·lar una base de forma i perfil arrodonits, i per tant minimitzant els elements de perill davant de cops o caigudes, i l’ús de materials esmortidors. Tanmateix, no ha sigut possible per la negativa de l’equip de govern municipal, una vegada lobra ja estava feta.

A més a més, i en la línia d’augmentar la seguretat i per tant la qualitat d’este servei, una vegada consultada l’opinió del Tècnic Municipal, sol·licitem que es considere la instal·lació d’un videoporter o intèrfon a l’edifici, ja que actualment a l’Escoleta Infantil Municipal només existeix un timbre sense comunicació ni visual ni oral amb l’interior de la mateixa, i això no permet als treballadors/es de l’Escoleta saber qui pretén entrar-hi sense desatendre els alumnes, i suposa un risc innecessari tant per l’alumnat com per al personal.