L’equip de govern ja va haver de repetir la publicació de la convocatòria per no haver-ho publicat a la pàgina web, com marcaven les bases.

El passat 17 d’agost, l’Ajuntament de Ròtova va fer públiques les bases de selecció de Tècnic de l’Escola Infantil. El termini de presentació d’instàncies finalitzava el 3 de setembre de 2015″.

Després d’un escrit de sol·licitud (al qual no van fer cas) i un recurs de reposició, l’equip de govern va haver de repetir la publicació de la convocatòria per no haver atés el que marcaven les bases, que indicaven que calia publicar-se a la pàgina web.

Tal com es reconeix a la notificació de resposta a l’anterior recurs de reposició, “advertit error en la publicació del procés i de les bases al confondre la xarxa social Facebook amb la pàgina web municipal, i per tant, no s’ha publicat tal com indiquen les bases en la pàgina web municipal, mitjançant decret número 144/2015 de data 01/09/2015 es resol la publicació de la convocatòria i les bases en la pàgina web municipal, tauler municipal i que es facen els correponents bans i s’amplia el termini de presentació de sol·licitud en quinze dies comptadors a partir de la publicació de la resolució en la pàgina web municipal i que en tot cas finalitzarà el 21 de setembre de 2015”.

Publicació a la web municipal
Publicació a la web municipal

Ara, de nou, no s’ha publicat el resultat tal com marquen les bases. L’article 7é (publicidad de las bases), estableix que “al finalizar el proceso selectivo se publicará en el tablón de anuncios del Ayuntamiento y en la web municipal una lista con las puntuaciones del mismo. El tribunal publicará la relación de aprobados/as con el orden de puntuación que derive de la suma de las valoraciones obtenidas en cada uno de los cuatro apartados del proceso selectivo, sin que pueda declarar que han superado las pruebas selectivas un número superior de aspirantes a las plazas convocadas”

Per la qual cosa, hem sol·licitat que es torne a publicar en condicions el resultat del procés de selecció de Tècnic d’Escola Infantil, garantint el dret democràtic d’accés, amb totes les garanties i acomplint les bases que s’aproven per a regular el procés.