Dimarts 31 de març, se celebrà el darrer plenari a Ròtova.

El consistori aprovà concedir les obres del denominat “plan Zapatero” a la constructora Avilés, que consistiran en la reurbanització de l’avinguda Jaume I, per dotar-la d’un paviment similar a la resta del municipi. L’oposició demanà l’opció de Cadersa, perquè suposava contractar tres persones més i els criteris de qualitat de la segona empresa superaven en 25 punts la primera. No obstant, la puntuació final donava 30 punts a l’elegida per damunt d’aquesta segon i, amparant-se en l’informe tècnic, part del grup popular va optar per aquesta opció. El resultat de la votació va ser ajustat, ja que hi va haver 3 vots a favor, 2 contra i 2 abstencions.

 En l’ordre del dia també hi havia previst tractat l’assumpte de la planta de fem d’Ador. No obstant, com que el consistori adorer ho va deixar sobre la taula i no va aprovar l’obertura de la planta de transferències al seu municipi, ací també va quedar aparcat.

L’oposició va preguntar per factures de 2006 que havien estat pagades en l’actualitat; des de l’alcaldia. A més, l’oposició va demanar que es traslladaren els acords de l’Agenda 21 al plenari, tal com es va acordar; i és que, des que començà, el passat octubre de 2008, no s’ha fet arribar cap acord del fòrum ciutadà.