Des del BLOC JOVE de la conca del Vernissa s’ha iniciat una campanya, per correu electrònic i en paper, amb el lema “De baix cap a dalt”, on es pretén fomentar la participació de la gent en la vida pública del municipi. Si teniu qualsevol proposta per a l’Ajuntament, podeu fer-nos-la arribar a bjsafor@gmail.com. També podeu fer propostes per fer-les arribar a les Corts Valencianes, que poden ser presentades pels diputats del grup Compromís. Hem rebut ja algunes de les primeres propostes. Per això, primer que res, volem donar-vos les gràcies per confiar en nosaltres. Ara ens toca treballar en elles i dur-les a l’Ajuntament.

No tindrem Casa de la música, de moment.

El passat plenari, l’equip de govern de Ròtova va accedir a portar a plenari la proposta del BLOC d’utilitzar el denominat pla Camps per a consolidar el cine Cervantes i fer una casa de la música. No obstant, el PP va votar en contra de la proposta. De moment no tindrem casa de la música.
A més, ara mateix han eixit les ajudes de Diputació per a rehabilitar locals de societats musicals, que han de ser demanades pels ajuntaments. Tenim una tercera oportunitat d’invertir en el cine.