Fase: Convocatòria

Descripció

Agents de Policia Local

Places

Nombre de places: 1

TORN LLIURE

Taxes

Import: 100.00€

Ingrés en el compte 2077-0204-38-3100307822 obert a nom de l’Ajuntament de Ròtova en l’entitat Bancaixa, fent constar en l’ingrés concepte i nom de l’aspirant.

Convocatòria

Oposició

Grup

C1 – Batxiller o Tècnic/a

Requisits

a) Tindre la nacionalitat espanyola.

b) Estar en possessió del títol de Batxiller Superior, Formació Professional de Segon Grau, o equivalent, o complides les condicions per a obtindre’l en la data en què finalitze el termini de presentació d’instàncies.

c) No patir malaltia o cap defecte físic que impedisca l’exercici de les funcions, i tindre una estatura mínima d’1,65 m per als hòmens i 1,60 m per a les dones.

d) Tindre complits 18 anys, sense excedir l’edat de 30 anys. Només als efectes de l’edat màxima, es compensarà el límit amb els servicis prestats anteriorment a l’administració local, escala d’administració especial, subescala de servicis especials, classe policia local i els seus auxiliars.

e) No haver sigut separat per mitjà d’expedient disciplinari del servici de l’estat, de les comunitats autònomes o de les entitats locals ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques.

f) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i A, BTP que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 kW o una relació potència/pes no superior a 0,16 kW/kg, destinats al servici d’urgències o emergències.

Mitjà de publicació

Butlletí Oficial de la Província de València -nº 89 Data: 16/04/2010

Accés a la documentació

– Instància de sol·licitud i manifestar en les instàncies que reunixen tots i cada un dels requisits exigits, referits sempre a la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació d’instàncies i que es comprometen a prestar el jurament o promesa preceptius.

– Justificant d’haver ingressat els drets d’examen.

– Còpia compulsada del DNI.

Més documentació

Pàgina web de l’Ajuntament de Rótova

Lloc

Registre General de l’Ajuntament de Ròtova

Ròtova                                                                                                                                                  Mayor, 2                                                                                                                                          Tel: 962957011