L’acte de presentació de la candidatura de Compromís per Ròtova omplí la plaça del poble.

El passat dijous 28 d’abril es presentaren les persones que formen part de la candidatura de Compromís per Ròtova. En un format àgil i amb el suport audiovisual i una actuació, el candidat a l’alcaldia, Jordi Puig, va presentar els companys que l’acompanyen a la candidatura: Nahiana Suñé, Suni Vidal, Mari Puig, Paco Orts, Marieli Calabuig, Paco Faus, Joan Muñoz José Juan Camarena. Tanquen la llista MªÁngeles Pérez i Moisés Pérez.

Puig ha valorat l’acte de manera positiva: “vam celebrar una presentació senzilla i original, amb il·lusió i idees, amb una plaça plena i on la gent del poble va respondre molt bé”.

La presentació va començar amb la interpretació d’unes peces valencianes i el cant d’albades. A l’acte es van presentar les persones que formen part de la candidatura. Cadascuna d’elles, a més, amb un compromís: posar l’ajuntament al servei de les persones i les associacions; una casa de la música i una biblioteca en condicions; ajudar els llauradors i fomentar la venda de curt recorregut; posar la informació a l’abast dels veïns i veïnes i impulsar la participació ciutadana entre la gent major i jove; una gestió econòmica responsables, amb projectes a la mesura del municipi.

En el seu parlament, Jordi Puig va explicar que “no ha sigut fàcil reunir a tanta gent bona en la candidatura. Però el resultat, ha sigut reeixit; ha valgut la pena”. Esta és la primera candidatura de Compromís per Ròtova; “la primera de moltes que vindran. Perquè Compromís és un projecte de llarg recorregut”.

“Ací no es tracta de demostrar qui vol més el poble; totes i tots som veïns que hi hem nascut i ens l’estimem igual. Es tracta de saber gestionar bé els recursos i, sobretot, fer-los a la mesura del municipi”.

Compromís, va assegurar Puig, “ha d’encetar una nova manera d’entendre la política local, oberta a tota la gent”. “Passe el que passe, a partir del proper 22 de maig, la gent de Compromís estarem ací, treballant de la mateixa manera, aportant idees per a fer un poble millor. De manera constructiva però contundent”.

Va tancar l’acte la secretària comarcal del BLOC, Pepa Izquierdo, qui va destacar la importància que també a Ròtova es presentaren propostes que aportaren aire fresc a l’Ajuntament.