Compromís per Ròtova ha presentat una al·legació per tal de millorar les bases que baremen l’accés a la piscina. “Les millores ajudaran que el procés siga més obert i que la gent tinga més confiança en estos procediments i en l’Ajuntament”.
Les propostes es refereixen que s’elimine el 20% referit a criteris no contemplats -un fet que considerem subjectiu-. A més, el criteri que fa referència a l’edat no indica si aquest puntua positivament o negativament.
Actualment no existeix el “carnet de manipulador d’aliments”. Cal fer constar un “certificat de formació en higiene alimentària”, d’acord amb l’activitat laboral on es treballe, o un document anterior equivalent. A més, considerem que no hauria d’anar com a mèrit en la puntuació sinó com a obligació o requisit. En tot cas, caldria indicar-se que el sol·licitant “disposarà d’ell en el moment d’inici de l’activitat”; o en darrera instància, se li dóna un termini perquè puga traure-se’l.
Finalment, considerem que la valoració i adjudicació s’hauria de fer en un Plenari i en tot cas dins la comissió avaluadora haurien d’estar presents un membre de cada partit polític amb representació municipal.
Tot i que entenem que, per la premura de temps ara seria inviable, demanem en properes ocasions es procedisca a la publicitat de la convocatòria en el Butlletí