El passat dilluns l’empresa Vytrusa va fer una selecció de personal, a temps parcial. A la reunió assistiren vora una cinquantena de persones i 28 deixaren les seues dades.

L’empresa Vytrusa ha fet, més que una selecció de treball, una burla amb la gent del poble: ofereixen 5 llocs, que requereixen disponibilitat total -per assistir quan l’empresa ho requerisca- però que a la pràctica solament ofereixen unes poques hores d’ocupació al mes.

“Molta de la gent assistent es va sentir enganyada. De fet, molts d’ells van omplir els qüestionari, en previsió que alguns d’ells foren contractats a la futura planta de transferència. L’empresa i l’Ajuntament saben que no els poden donar faena -perquè l’empresa necessitaria, en tot cas, de 5 a 7 llocs; estan jugant amb la manca de treball de la gent”.

L’estudi de camp vol determinar els nivells d’olor abans i després de la ubicació de la planta de transferència. Què significa això? Que el procés per instal·lar la planta està en marxa, al contrari del que va dir l’alcalde a la premsa.