L’Ajuntament convoca per fi una reunió pública per informar els veïns del poble.
El proper dimarts 5 de juliol, a les 9:00 h, tindrem a la nostra disposició la documentació relativa a la planta de transferència que el govern municipal vol ubicar al polígon industrial de Ròtova.

Hem tardat tres setmanes a poder tenir accés a la informació, però, per fi, el proper 5 de juliol, a les 9 h, l’Ajuntament posarà a la nostra disposició la documentació.

Compromís per Ròtova va demanar el passat 15 de juny i 22 de juny els expedients administratius relatius a la planta de transferència.

Compromís ha demanat informació pública.
Compromís va demanar, per tercera vegada i per registre d’entrada, el passat 10 de juny que el govern del PP convocara una “reunió pública per explicar tot allò referent a la ubicació de la planta de transferència (característiques, contraprestacions, etc.), per recollir les opinions de les veïnes i veïns del municipi, el més aviat possible”.
“L’Ajuntament no havia fet cas de moment a la petició, fins a hui mateix”.

A més, considerem que el més adequat és que es paralitze la signatura del conveni de l’Ajuntament amb el consorci de residus i l’empresa, fins que la gent puga opinar.