La subvenció per al camp de futbol arriba per a adequar la base sobre la qual haurà d’anar la gespa. El plenari va aprovar el plec de condicions per a la concessió de les obres, amb el vot favorable de Compromís i PP.

El plenari extraordinari del passat dimarts va aprovar el plec de condicions per a la concessió de les obres, amb el vot favorable de Compromís i PP. En el punt corresponent, Compromís per Ròtova va demanar i aconseguir estar present a la mesa de contractació. “Creiem que és important que tots els partits estiguen presents a la mesa de contractació, per donar confiança a totes i tots els veïns del municipi en el funcionament de l’Ajuntament i per fomentar la transparència”, va explicar Jordi Puig.

No ens sembla correcte, però, que els anuncis del procés no es publiquen al Butlletí Oficial de la Província, amb l’excusa que ens estalviem diners. Quanta més informació i més pública, podem aconseguir més participació d’empreses i assegurar un millor procés. Segons l’alcalde, moltes empreses ja miren la web de l’Ajuntament per enterar-se de les obres, que solament es publicaran al Perfil del Contractant”.