La modificació es troba en període d’exposició pública i va ser presentada amb caràcter d’urgència pel passat plenari. El proper plenari hauria de ratificar la modificació.
Compromís per Ròtova ha demanat que la reducció de jornada de l’auxiliar administratiu i la Relació de Llocs de Treball de l’Escola Municipal de Música Mestre Villar passe per la Junta de govern de l’Organisme Autònom corresponent abans de ser aprovat pel plenari.
El passat plenari, l’equip de govern va presentar per via d’urgència una modificació de la plantilla i Relació de Llocs de Treball de l’Escola Municipal de Música Mestre Villar. La modificació consistia a reduir de 17 a 10 hores setmanals la tasca de l’auxiliar administrativa de l’Escola de Música.
Davant la urgència de la presentació, Compromís es va abstenir per poder estudiar el cas. Segons els regidors de Compromís, “a l’escrit presentat al plenari no hi ha cap justificació per a la modificació”. Solament, s’hi diu, textualment, “atessa la necessitat de modificar el referit lloc de treball amb la reducció de les hores de dedicació setmanal…”.
“No s’entén si no és per la situació econòmica perquè travessa l’Ajuntament, per un intent d’ajustar les despeses de 2011”.
Una vegada passat per plenari, s’ha obert un període d’exposició pública (que acaba el 29 de novembre), Compromís ha presentat per registre d’entrada una al·legació en què ha demanat “que es trasllade la proposta a la Junta de govern, on estan representats els diferents partits polítics i la direcció de l’Escola de Música. I que es done compte allà de les necessitats reals que ha de dur a terme l’auxiliar administratiu de l’OA Escola de Música Mestre Villar”.
I és que l’Escola de Música té un òrgan com la Junta de Govern, que és l’encarregada de prendre decisions que afecten a l’organització de l’Organisme Autonònom.
El portaveu de Compromís ha explicat que “considerem que el lloc més adequat per a tractar esta modificació és la Junta de Govern i, per tant, emplacem l’equip de govern a traslladar estes decisions allà mateix”.
A més, “allò normal és que les modificacions en la RPT cal planificar-les a l’inici del curs, que és quan es planifiquen les tasques que cal dur a terme al llarg del curs”, i no a meitat novembre, una vegada començat el curs i sense passar per Junta de Govern.
Finalment, Compromís ha demanat que les publicacions al BOP siguen recolzades per la corresponent publicació al tauler d’anuncis de la pàgina web de l’Ajuntament de Ròtova, per a que els veïns i veïnes que segueixen la web municipal n’estiguen assabentats.