Compromís va voler donar suport a la convocatòria de l’AMPA del centre.

Ahir dijous va tenir lloc un tancament de protesta pels impagaments de la Generalitat a l’IES Vall de la Safor (a Vilallonga), on acudeixen a estudiar molt i moltes alumnes de Ròtova i pobles dels voltants.

A l’institut s’hi van aplegar mares, pares, professors i alumnes, on van romandre de 20:30 a 22:00 h. Des de Compromís per Ròtova hem volgut compartir amb ells estos moments per diversos motius:

– perquè la Generalitat no pot plantejar unes retallades en serveis públics com l’educació, la sanitat, etc. tan brutals (1.000 milions d’euros) com els del decret del passat gener, que afecten directament els centres educatius com el de Vilallonga;

– i pels impagaments a serveis bàsics de l’educació, que impedeixen poder donar classe amb normalitat.

Com sabeu l’IES Vall de la Safor ha hagut de donar classes sense calefacció i les companyies de transport escolar quasi s’han vist obligades a tallar el servei perquè la Generalitat no paga les mensualitats endarrerides.

Per això, “animem la comunitat educativa i els pares i alumnes a demanar de manera enèrgica i contundent a la Generalitat que pague els seus deutes i que assegure unes condicions dignes per a l’educació dels nostres estudiants”.