Des del govern recriminaren a Compromís que no ha encetat el projecte del fòrum jove.

El passat plenari, després del control al govern, el regidor popular Vicent Faus va recriminar al portaveu de Compromís, Jordi Puig, que, després d’haver presentat la proposta del ‘fòrum jove’, no haja convocat cap reunió per dur-lo a terme. El regidor del govern va preguntar si havíem presentat la proposta per a lluir-nos solament, perquè no l’hem encetada…

Puig va demanar una miqueta de serietat al regidor popular: “dur una regidoria no és qualsevol cosa, li demanem una miqueta de serietat. Serietat i iniciativa. Serietat, perquè, a no ser que ens diguen el contrari, el regidor que ens diu a nosaltres que no hem encetat el tema està a l’equip de govern; i hi ha, a més, un regidor responsable de l’àrea de joventut”.

En segon lloc, “li demanem iniciativa; perquè és l’equip de govern el qui hauria de dur una agenda del que vol fer, junt amb totes i tots els regidors, i la joventut del poble”.

Solament faltaria que l’agenda la portàrem nosaltres, que ens n’haguérem de fer càrrec i que ells passaren a l’oposició. Ni tan sols ens han suggerit de reunir-nos per començar a treballar el tema.

Des de Compromís, això sí, anem a continuar treballant de valent, anem a continuar aportant idees i projectes per al municipi; ens posem a la disposició del govern i dels seus regidors per si necessiten ajuda, recursos o qualsevol cosa. Però demanem més iniciativa. Hi ha regidories, de fet, que encara no han dut endavant cap projecte.

Al principi, hem de dir que ens vam mostrar sorpresos. Entenem que des del PP busquen motius per criticar-nos però, clar, si són a costa de tirar-se pedres sobre la seua pròpia teulada, creiem que no és una molt bona estratègia.