Jordi Puig: “Trencar les relacions amb les associacions de manera unilateral i sense motius mai pot ser el posicionament d’un govern”.

Davant les declaracions del PP local als mitjans i a la seua pàgina, des de Compromís per Ròtova volem demanar al PP local que no radicalitze el govern local, amb l’anunci públic de la decisió de trencar relacions amb una de les associacions més antiga del municipi: La Rotovense Musical. És una actitud quasi sense precedents i sense sentit. L’Ajuntament hauria de dedicar-se a solucionar els problemes -en compte de crear-los- i a servir els veïns i les associacions locals.

El portaveu de Compromís, Jordi Puig, ha explicat que “demanem al PP que canvie l’actitud i que reconsidere la seua postura perquè en un poble com el nostre (de poc més de mil habitants), és fàcil, si es vol, arribar a acords”.

No ens val l’argument de la majoria dels vots del PP; no ens val l’argument que l’associació “no sap negociar”, es tracta de la banda local, i el que fa és música; i el que hauria de fer en este cas el govern local és promocionar precisament la música i els músics locals. I per suposat, no caben les desqualificacions i el menyspreu mostrats des del partit que ostenta l’alcaldia.

Sentim els ‘arguments’ del PP amb preocupació (res tenen a veure les bones paraules amb el que ha passat) i, una vegada més, Ròtova és notícia per una actitud d’intolerància per part del govern. I açò no es pot permetre.

Compromís també ha recordat que la mateixa Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha lamentat profundament els fets; a més, la FSMCV defensà la importància de l’enteniment entre els ajuntaments i les societats musicals; i que les bandes representen un col·lectiu que és Bé d’Interés Cultural i deu ser respectat per tots els poders públics.

Àudio: Onda Naranja COPE (13-4-2012).