El mateix mes ha passat dues vegades.

El passat plenari, des de Compromís va preguntar pel retard en rebre la convocatòria de reunió del consorci de residus per al dia 19 d’abril. La carta anava dirigida al portaveu del grup Compromís, amb data d’eixida de 2 d’abril. La carta va estar al despatx d’alcaldia fins que ens va ser lliurada 24 hores abans de la reunió. L’alcalde explicà que havia sigut un error i demanà disculpes pel retard en què s’ha lliurat la carta.

En un altre punt de l’ordre del dia, l’alcaldia va deixar caure, per a la nostra sorpresa, que teníem a la carpeta de Compromís una carta dirigida a nosaltres. Compromís va respondre que havia accedit a la carpeta fins a 4 vegades la setmana i mitja anterior, i no havia trobat res.

Dilluns 23 d’abril ens va ser remesa per correu electrònic, 10 dies després que arribara a l’Ajuntament. No sabem si en este cas és un altre error; en qualsevol cas, és el segon retard el mateix mes. A més, des de Compromís ens hem sentit indefensos, tenint en compte que a la carta es tractava un assumpte que també vam tractar al plenari, sense haver disposat d’ella.

Per tot això, Compromís ha presentat una queixa formal; i ha demanat que respecten la correspondència que va dirigida al grup municipal i que aquesta estiga a la nostra disposició des del moment que ens és remesa, a la nostra carpeta.