Compromís també demana que es modifique la memòria destinada a la subvenció del PPOS, sobre el projecte “Millora a l’auditori municipal”, perquè no s’ajusta a la realitat.

En un dels plenaris passats ens van dir que no hi havia mitjans per continuar els treballs de la vila romana de la Sort.

Com a proposta per a les subvencions EMCORP i PAMER, i donat que es poden presentar diversos projectes, es pot contractar un arqueòleg i peons per a acabar les excavacions de la vila romana. Caldria acabar les excavacions i consolidar les restes, perquè pogueren ser preparades per a ser visitables en un futur, com un recurs històric molt interessant al municipi.

Cal agafar-ho amb temps per si calen permisos per dur endavant les tasques descrites. D’altra banda, este tipus d’activitats s’han realitzat en altres municipis de la comarca, s’han acceptat i han eixit avant.

 

Dir com estan les coses realment i què es vol fer.

Compromís demana que es modifique la memòria destinada a la subvenció del PPOS, sobre el projecte “Millora a l’auditori municipal”, perquè no s’ajusta a la realitat.

A la memòria descriptiva es dóna a entendre que l’Ajuntament ja disposa d’un auditori, i que el que fa són obres de millora. Literalment, es diu: “El Excmo. Ayuntamiento de Rótova, dispone de un edificio de uso AUDITORIO MUNICIPAL donde se realizan actividades y exposiciones culturales relativas a la naturaleza del inmueble. Se desea, las mejoras en dicho edificio”. D’altra banda, també s’afegeix que “La obra y materiales, en su conjunto, respetan la estética rural tradicional de la zona”.

La nostra proposta és que la descripció del projecte s’ajuste a la realitat; que es diga què hi ha ara i l’objectiu real de la subvenció.