“Després de tres mesos, ni tan sols se’ns contesta, un fet que nosaltres creiem que va en contra del que hauria de ser el funcionament democràtic normal i l’educació”.

El passat 5 de juliol de 2013, el grup municipal Compromís va presentar un recurs de reposició previ al contenció administratiu en què sol·licitàvem que quedara sense validesa l’acord de plenari de 3 de juliol d’octubre de 2013, en el qual el govern del PP de Ròtova va rebutjar la possibilitat de poder gravar els plens municipals.

Ara hem rebut la convocatòria del proper ple ordinari, que celebrarà dimarts 15 d’octubre de 2013, i hem comprovat com, més de tres mesos després, no s’ha contestat ni s’ha inclòs dintre de l’ordre del dia.

“Des de Compromís ja hem comentat que creiem fermament que la ciutadania té dret a poder gravar els plens municipals, ja que que són actes públics. Però és que, en este cas, després de tres mesos, ni tan sols se’ns contesta, un fet que nosaltres creiem que va en contra del que hauria de ser el funcionament democràtic normal i l’educació. No estem d’acord, per tant, ni davant del fons ni les maneres d’este govern, que creiem que té l’obligació de respondre davant dels grups polítics i de la ciutadania en general”.

Compromís per Ròtova ha sol·licitat per registre d’entrada que es conteste el recurs de reposició i que siga presentat al proper ple ordinari, convocat per a dimarts 15 d’octubre de 2013.