També ha demanat que se li sol·licite la renúncia a l’acta com a regidora representant del grup Popular de Ròtova.

Tot seguit, vos presentem l’escrit presentat pel grup municipal Compromís per Ròtova, per registre d’entrada a l’Ajuntament de Ròtova.

—————————————————————————————–

EXPOSA:

Que la regidora membre d’este consistori ———————-, responsable d’Economia i Hisenda, personal i tresorera va exhibir, per acció o consentiment, una bandera franquista de grans dimensions des del balcó de casa durant alguns dies.

Compromís per Ròtova reprova esta exhibició i ha esperat que el govern local prenguera les mesures disciplinàries d’acord amb la gravetat del fet.

Vist que l’equip de govern no ha pres mesures davant d’este fet i, considerant que no es pot tolerar que un membre del govern, elegit de manera democràtica i representant del poble en democràcia, faça apologia del franquisme, un sistema contrari als principis democràtics.

Considerant que no podem jugar amb estos símbols ni llevar-los importància; que en democràcia tothom pot defensar les seues postures però no fer difusió i promoció d’un sistema antidemocràtic que hauria d’estar superat; l’Ajuntament de Ròtova no pot emparar, banalitzar ni justificar una mostra que simbolitza la voluntat d’acabar amb la democràcia en un representant públic.

Per tot això,

DEMANA:

El cessament de les responsabilitats que ostenta Na ——————-, responsable d’Economia i Hisenda, personal i tresorera.

Que se li sol·licite la renúncia a l’acta com a regidora representant del grup Popular de Ròtova.