Ací podeu llegir l’InfoCompromís (en PDF), núm. 12. I tot, seguit, l’editorial:  ‘Més treball i més Compromís’.

Infocompromis12

Una vegada més, ens adrecem a vosaltres des de l’InfoCompromís, casa acasa, amb la voluntat de poder informar del que passa al municipi i a l’Ajuntament. Dia a dia podeu trobar les propostes i la tasca de Compromís a la web. Sabem, però, de la importància de mantenir el contacte amb totes i tots vosaltres; sabem que no arribem tantes vegades com voldríem, i que hem de treballar-ho més.

Des d’ací volem agrair les propostes i queixes que ens feu arribar, i que cada mes fem arribar al ple. Estem treballant de valent per dur-ne endavant més. I vos animem perquè ens feu arribar més propostes i suggeriments, bé personalment, bé a través de la xarxa, o bé en actes com el que celebrarem el proper 30 de setembre a la plaça Major, amb la presència de Mònica Oltra.

Hem de continuar el treball, sense cap dubte; i també hem de mirar al futur i pensar de manera global quin municipi volem; a esta reflexió també volem convidar-vos.

Per a dur-la a terme, per fer possible una millor planificació del poble, per canviar les maneres que s’han utilitzat fins ara, per fer més proper l’Ajuntament i per fer una política de baix cap a dalt, calen més mans. No ens cauen els anells de dir-ho. Totes i tots nosaltres ens hem d’implicar de valent en el futur del poble i en un canvi que creiem possible; i que ho ha de ser, necessàriament.

Per això, et convidem a sumar des de la base. Et convidem a fer-ho realitat.