Demanen a la direcció provincial del PP que òbriga una investigació per esclarir quan més prompte millor els fets. De confirmar-se estes afirmacions, Garcia hauria de presentar la seua dimissió com a Alcalde i com a candidat del PP de Ròtova.

Compromís demana una explicació pública a Toni Garcia, alcalde de Ròtova, perquè aclarisca les despeses que se li atribueixen amb la targeta de l’empresa pública IMELSA, durant la seua etapa com a diputat provincial de Turisme, entre 2004 i 2007.

Ho han demanat arran de la informació feta pública per EU, que ha explicat que “entre els anys 2004 i 2007, el diputat Antonio García Serra ostentava la delegació en matèria de turisme en la Diputació de València, canalitzant-se la major part de les despeses de la seua àrea a través de l’empresa pública IMELSA”. “Entre aqueixes despeses, a més de múltiples viatges i hotels de luxe, destaquen per la seua abundància els menjars i sopars, amb particular atenció a allò gastat en el restaurant del seu germà. Però també les despeses en El Corte Inglés, en tendes de roba a Milà o en entrades per a espectacles i musicals”.

A més, ha demanat a la direcció provincial del PP que òbriga una investigació per esclarir quan més prompte millor els fets. De confirmar-se estes afirmacions, Garcia hauria de presentar la seua dimissió imminent com a Alcalde i com a candidat del PP de Ròtova.

Compromís demanarà a Emili Altur, diputat de Compromís a la Diputació de València i president de la comissió d’investigació del cas IMELSA al si de la Diputació (a proposta dels grups de l’oposició), que realitze les averiguacions pertinents a la comissió.