“És una mostra antidemocràtica més; una mostra que cal un govern obert, dialogant i amb vocació de servir tot el veïnat”.

Compromís per Ròtova ha denunciat públicament les traves que posa el govern municipal per a la celebració de l’acte final de l’agrupació al municipi. Compromís havia hagut de fer l’acte en un espai privat perquè l’Ajuntament solament havia oferit un espai ampli, la plaça Major (i el salonet del Centre Social) que la Junta Electoral ha adjudicat al PP, per tenir més vots. El govern es va negar a demanar a la Junta una ampliació dels espais habilitats per a permetre a la resta de formacions poder celebrar el mateix dia un acte a la localitat.

Ara l’alcalde Toni Garcia, amb govern local del PP de Ròtova, ha denegat cadires i el ban sol·licitat a Compromís per a l’acte final de campanya.

Jordi Puig, portaveu de Compromís per Ròtova, ha explicat que “esta és una mostra més de la necessitat de canvi al municipi. Utilitzen l’Ajuntament per al seu únic benefici i no amb la perspectiva de ser un govern per a tots. L’Ajuntament compta amb suficients cadires per a les 2 agrupacions, però el PP ens les denega “per necessitats de l’acte sol·licitat” pel PP. I el mateix passa amb el ban, que no ha estat autoritzat per l’Alcaldia, tot i que no ha respost per escrit la petició”.

Estes formes anitdemocràtiques, que es venen repetint al municipi al llarg dels anys (amb mostres com la prohibició de gravar els plens, que va provocar que un jutjat condemnara l’Ajuntament), han de desparèixer. La gent es mereix un govern obert, dialogant i amb vocació de servir tot el veïnat.