“Continuarem en la mateixa línia, intentant fer un Ajuntament més obert i participatiu. Ens teniu a la vostra disposició”. 

Ple d’investidura. 13-5-2015.

Des de Compromís per Ròtova volem aprofitar el ple d’investidura per fer un agraïment i uns propòsits.

Volem donar les gràcies, en primer lloc, als veïns i veïnes, per la confiança i el suport.

A les dues regidores que han sigut la cara, junt al portaveu, al ple fins ara, Suni i Nahiana, que continuen al peu del canó.

Als companys i companyes que ara ens representen ací -Jordi, Merxe, Pedro i Isabel-, persones valentes que es deixaran la pell pel poble. I els que estan darrere i fan possible també que tot vaja endavant.

Volem agrair el paper de la gent que ens han aportat idees i suggeriments. I els animem a continuar fent-ho. Perquè és important la veu de totes i tots. Joan Fuster deia que ·tothom té alguna cosa a dir: alguna cosa que no podrà mai un altre per ell. I precisament es tracta que la diga”.

No negarem que estos quatre anys han tingut moments complicats i durets. Però ningú pot negar tampoc que hem sabut respondre amb una actitud de respecte impecable i amb contundència en el contingut.

Ara que comença una nova legislatura, cal recollir de nou l’encàrrec de la gent. Representar el poble suposa una responsabilitat evident, i més amb el suport rebut. Però també, i sobretot, una il·lusió i orgull.

Ens comprometem a treballar per totes i tots, com hem fet estos quatre anys i durant la campanya. Amb responsabilitat, amb coherència i amb rigor.

Amb respecte, amb dedicació i amb constància; escoltant i proposant.

Volem una Ròtova més sostenible, més participativa i més pensada en les persones. I no podem fer-la sense escoltar les persones, que hui omplin el saló de plens. Ròtova té molts reptes que aconseguir; el disseny del poble només n’és un. Però el més important és que hem d’aconseguir canviar i millorar la relació de totes i tots, i com tracta l’Ajuntament les persones”.

En l’últim ple, fa uns dies, un veí ens va llançar un desig: que hi haja més encontre. I volem que este siga un lloc de trobada d’idees.

Amb les nostres accions, ho hem demostrat, i continuarem en la mateixa línia, intentant fer un Ajuntament més obert i participatiu.

Veïnes i veïns, ens teniu a la vostra disposició.