Compromís vota contra la dedicació parcial perquè, abans que res, cal restablir serveis bàsics. 

En este punt, com ja hem explicat en altres ocasions, creiem que la dedicació d’un regidor mereix, en el seu cas, ser compensada, en tant que dedica un determinat temps a una faena, que cal dignificar també.

No obstant, l’Ajuntament de Ròtova va prendre l’acord a juny de 2011 que cap càrrec de la corporació cobrara, un acord que renovem hui, una legislatura després, a causa de la situació econòmica. I la situació econòmica de l’Ajuntament no ha millorat; ben al contrari. A més, s’han produït retallades en serveis bàsics.

I, tal com els vam dir en anteriors ocasions, des de Compromís, creiem que primer que res hem d’assegurar els serveis bàsics al nostre veïnat; i això significa restablir els que hem retallat. Si els nostres veïns s’ajusten, nosaltres també ho hem de fer.

Des de Compromís creiem, de fet, que les tasques dutes a terme en l’atenció a la Tourist Info i l’Aula de Lectura són les pròpies d’un lloc de treball del consistori i que, per tant, hauria d’estar obert a la població, mitjançant convocatòria o borsa de treball, com de fet ho ha estat ara, gràcies a la contractació subvencionada per la Conselleria (EMCORP turístic 2015), i no desenvolupada per un membre de l’equip de govern. Creiem que cal distingir entre la dedicació de la delegació -gestionar i prendre decisions en l’àrea- i treballar en un lloc de l’Ajuntament.

Proposta de càrrecs en règim de dedicació exclusiva i/o parcial; determinació de la quantia de les assignacions a percebre pels membres de la corporació per assistències a plens, comissions informatives i òrgans col·legiats dels que formen part; indemnitzacions per gastos ocasionats amb motiu de les obligacions del càrrec.

  • Assignacions per assistència a plens: no s’estableixen.
  • El govern aprova que Na Maria Julia Donet, regidora d’este Ajuntament, exercisca el seu càrrec amb dedicació parcial, amb una retribució bruta anual, vacances incloses, de 4.080 euros. Aquesta retribució es percebrà en dotze pagues mensuals. La dedicació mínima d’esta regidora a les seues responsabilitats serà de 17 hores setmanals.
  • Assignació per assistència a sessions d’òrgans col·legiats: no s’estableixen.
  • Indemnitzacions per les despeses ocasionades en l’exercici del càrrec, per assistència i desenvolupament de la gestió de la regidoria corresponent, reunions, gestions…etc, que hauràn de ser efectius i amb justificació documental: no s’estableixen.