Pedro Ciscar: “Podem donar serveis a la ciutadania sense haver de duplicar innecessàriament infraestructures”.

Compromís per Ròtova ha presentat al ple una moció en què proposa un conveni amb l’Ajuntament d’Ador per fer ús de la piscina en bones condicions per al veïnat del poble.

El regidor Pedro Ciscar ha explicat que “des de Compromís creiem que cal fomentar la col·laboració entre els municipis de la comarca per tal de compartir serveis. Es tracta, en definitiva, de donar serveis a la ciutadania sense haver de duplicar innecessàriament infraestructures”.

Actualment existeix la possibilitat de signar un conveni de col·laboració entre els ajuntaments d’Ador i Ròtova per a l’ús de la piscina coberta d’Ador, amb el qual el veïnat podria accedir-hi amb descomptes.

Actualment hi ha veïns i veïnes de Ròtova que fan un ús de les instal·lacions i, amb el conveni, es podria ofertar l’activitat al conjunt de la població, per tenir la possibilitat de practicar este esport tot l’any. De fet, existeixen ja municipis del nostre entorn que s’hi han adherit per permetre al seu veïnat realitzar esta pràctica com una oferta pròpia del municipi, amb uns preus reduïts”.