• Hui hem accedit a la documentació i hem demanat còpia, que ens ha sigut proporcionada, a 48 hores de la comissió.

El passat 26 de desembre se signava la resolució d’alcaldia per convocar la Comissió de Comptes per tractar l’expedient de Pressuspostos de 2017, per al proper dimecres 4 de gener.  També es convocava el ple extraordinari, amb el mateix punt de l’orde del dia per al 10 de gener. I el 29, la convocatòria.

A la convocatòria, com podeu comprovar, s’adverteix que, “a partir del dia d’avui té a la seua disposició els expedients…”. Res més lluny de la realitat. La resolució ens arribava per correu electrònic un quart d’hora abans de tancar les oficines de l’Ajuntament el divendres 30. I, en paper, per la vesprada del mateix divendres. Un fet que impossibilitava, fins a hui mateix, consultar la documentació.

Hui hem accedit a la documentació i hem demanat còpia, que ens ha sigut proporcionada, a 48 hores de la comissió. Per això, hem sol·licitat el retard de la comissió i del ple per poder estudiar la documentació.

Som conscients que l’equip de govern es cura de complir els terminis legals per convocar els plens i donar la documentació. Però també, que apura al mínim els terminis, un fet que ens impedeix treballar amb normalitat. Per això, des de Compromís, demanem poder treballar de manera raonable. Més enllà del que és legal des d’un punt de vista administratiu, no té sentit allargar estes pràctiques, que ens dificulten la faena, i que impedeixen que es produïsquen debats en condicions. I més, en un assumpte tan important com el dels Pressupostos.