– El catàleg és una ferramenta estratègica per a l’atracció d’inversions als nostres municipis, tant per l’arribada de noves empreses com de possibles ajudes de Conselleria.

La Generalitat ha posat en marxa el projecte per a realitzar el Catàleg de sòl industrial valencià. L’objectiu del catàleg és la valorització de les zones industrials, la localització i caracterització de les àrees industrials. Amb el catàleg, es podrà dotar aquelles àrees de noves infraestructures i oferir als mercats exteriors l’oferta completa de sòl industrial.

En esta tasca és fonamental la participació dels ajuntaments. A desembre de 2014, el govern valencià va enviar la informació, sol·licitant col·laboració per a la realització d’aquest catàleg. Per això, Compromís ha demanat que el govern municipal col·labore en la inclusió del polígon de Ròtova dins del Catàleg de sòl industrial valencià, i li ha remés el formulari perquè els tècnics municipals l’emplenen.

El coneixement de primera mà de la realitat ofereix una foto fidel de les característiques. I, junts, podem crear una ferramenta estratègica per a l’atracció d’inversions als nostres municipis, tant per l’arribada de noves empreses com de possibles ajudes de Conselleria.