Compromís torna a demanar l’informe de legalitat sobre la possibilitat que una regidora ocupe la recepció del centre mèdic i demana a l’alcalde respecte

  • L’alcalde respon, referint-se a la regidora en qüestió, que un càrrec corporatiu fa “tasques de control del funcionament dels serveis municipals”

Compromís va sol·licitar per registre, el passat mes de novembre, un informe de legalitat a Secretaria sobre si un regidor pot ocupar un lloc de treball propi d’un funcionari de l’Ajuntament, com el de la recepció del consultori mèdic, tot i que per un període curt; i, en segon lloc, si pot tenir accés a les dades personals a què s’accedeix des del lloc de treball de l’administració del centre mèdic del municipi, com són les dades personals del SIP.

A la petició que havíem demanat des de Compromís a Secretaria, hem rebut un escrit de l’alcalde en què se’ns comunica que “l’Ajuntament disposa d’un càrrec corporatiu amb dedicació parcial, i en exercici de les seues funcions fa tasques de control del funcionament dels serveis municipals, en cap cas ocupa el lloc d’administrativa del centre mèdic com vosté diu que “els han informat”.”

Els escrits que es remeten a l’Ajuntament se solen enviar a l’atenció d’Alcaldia, que vehicula les peticions als diferents departaments, però resulta evident que l’alcalde no té la capacitat de preparar “informes de legalitat de Secretaria”, que és el que havíem demanat des de Compromís. Per això, des de Compromís reiterem la petició de l’informe de legalitat a Secretaria.

“No hem preguntat ni a l’alcalde ni a cap membre de l’equip de govern sobre este fet. Ara, és interessant que el veïnat sàpiga quina és la visió que ens volen donar: quan la gent veu que una regidora dóna cita al metge, en realitat no està fent les funcions de la plaça de “serveis varis-centre mèdic” sinó que està fent “tasques de control del funcionament dels serveis municipals”. Tant la resposta com el to ens semblen una burla, i volem recordar que quan l’alcalde es burla del grup municipal Compromís també ho està fent d’una bona part del municipi”.

Compromís va realitzar la consulta després que se’ns haguera informat que al llarg de l’estiu una regidora del PP, membre de l’equip de govern, ha estat ocupant el lloc de l’administrativa del centre mèdic, amb accés a la targeta mèdica.

Arxivat en: Documents, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *