• El dia de Sant Bartomeu, l’organitzador del qual és l’Ajuntament, pràcticament no té programació.

  • “Amb el 9 d’Octubre s’ho fan sense consultar, de nou, i ens ho presenten servit uns pocs dies abans”.

Des de Compromís vam volem felicitar, un any més, totes les persones que feren possible les festes del poble. Per a nosaltres, és important que tota la gent se’n senta part. Per això, és important que dies com el de Sant Bartomeu el fem entre totes i tots; i animem la gent a proposar-nos activitats i millores per a contribuir a dissenyar-les. Podeu fer-ho enviant-nos un missatge privat per Facebook, Twitter, al correu electrònic rotova@compromis.net o comentant esta notícia.

El govern municipal del PP s’ha acostumat a no comptar amb tots els grups que formem part de l’Ajuntament i ens serveix les programacions escudellades, sense consultar. El mateix ha passat amb la programació i l’acte del 9 d’Octubre, per al qual han preparat la lectura d’un manifest per part de la portaveu del grup del PP. No han organitzat mai res durant el 9 d’Octubre i, una vegada que preparen alguna cosa, ho fan sense consultar de nou i ens ho presenten servit uns pocs dies abans, un fet que ens impedeix assegurar la nostra presència. No és que ens sorprenga, perquè és com acostumen a fer tot, però cal canviar estes formes.

D’entrada, per a les festes locals proposem:

  • Iniciar un procés de recollida de propostes i participació per a dissenyar el dia de l’Ajuntament, que en realitat és el del poble.

  • Durant totes les festes instal·lació de policleans o wc portàtils, sobretot per a la gent que ens visita en les revetles.

  • El dia de Sant Bartomeu, l’organitzador del qual és l’Ajuntament, pràcticament no té programació. Per això, després de recollir algunes propostes de la gent, proposem:

    • incloure activitats per a tots els públics al llarg del dia.

    • recuperar la partida de pilota valenciana.

    • acabar la jornada de festa amb un sopar i una actuació, en compte de la discomòbil, en un dia que sempre cau dilluns i a la qual pràcticament no sol acudir públic.