L’atenció de Serveis Socials, cada setmana

  • L’augment s’ha donat per un acord entre la Mancomunitat i la Generalitat Valenciana, per poder atendre els casos de Dependència de manera més pròxima

Esta setmana haureu comprovat que l’Ajuntament de Ròtova ha anunciat que l’atenció dels Serveis Socials augmenta:

  • tots els dijous, de 8h a 15h,
  • i els primers dilluns de cada mes, també de 8h a 15h.

El 2012, amb l’aprovació del Pla d’Ajust, el govern local va retallar el servei i el va deixar en 3 matins al mes (una de les setmanes no hi havia atenció). Any a any, hem anat reivindicant que s’augmentara l’atenció, tot i tenint en compte que la diferència econòmica era molt poca.

A la comissió d’Hisenda d’enguany també ho vam tornar a demanar. Al darrer ple de Pressupostos la regidora de Benestar Social ha explicat que l’augment s’ha donat per un acord entre la Mancomunitat i la Generalitat Valenciana, per poder atendre els casos de Dependència de manera més pròxima. Que ells, com ja havien comentat anteriorment, creien que amb tres dies al mes hi havia prou.

Siga com siga, amb l’augment d’atenció de Serveis Socials, qui ix guanyant és el veïnat. Per això ens alegrem d’haver estat tant de temps reivindicant-ho i que, per fi, siga una realitat.

Ara continuarem treballant perquè hi haja una atenció del Servei de Psicopedagogia per a la població, adherint-nos al servei de la Mancomunitat, que no n’hi ha; d’Agència de Desenvolupament Local, per orientar la gent en atur i treballar amb les empreses; i deixar en els nivells anteriors a les retallades el Servei d’Arxius; i un programa d’atenció sociosanitària per a persones majors, que funciona en alguns pobles de la comarca, i que va més enllà dels 2.000€ reservats per a l’Associació de Jubilats i Pensionistes.

Un poble, en definitiva, amb serveis per a les persones.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *