El govern del PP de Ròtova reacciona reduint l’atenció en l’Escoleta infantil

  • L’Ajuntament de Ròtova ha hagut de començar a tornar els diners cobrats de més, a instàncies de Conselleria, i notifica que l’horari de l’Escoleta es redueix.
  • El missatge que estan llançant és: ací no es protesta. I, si ho feu, ací teniu: l’horari retallat. La reacció és impròpia d’un govern, sense donar explicacions, de hui per a demà i com a resposta a la protesta davant d’un cobrament indegut”.

Al llarg de tot el curs, pares i mares delx xiquets de l’escoleta de Ròtova han demanat al govern local del PP de Ròtova que aplicara bé el Bo Infantil, i que no cobrara de més per les places. Finalment, el passat mes de març Conselleria va instar l’Ajuntament de Ròtova a tornar a les famílies allò cobrat de més.

L’Ajuntament de Ròtova ha començat a tornar els diners cobrats de més, especialment a famílies amb baix nivell adquisitiu, que rebien una ajuda de Conselleria més alta.

Això no obstant, com a reacció a esta situació, dissabte 31, les famílies van ser notificades que l’horari de l’Escoleta es reduïa i que la setmana següent l’Escoleta romandria tancada.

Isabel Pérez, regidora de Compromís per Ròtova, ha volgut explicar “que no hi ha motius perquè es facen estos canvis d’horari. No es pot notificar un canvi de hui per a demà. Les condicions en què es dóna el servici s’estipulen a principi de curs, com diu la normativa interna de l’escoleta (perquè les famílies es planifiquen)”.
“Des del Grup Municipal, hem demanat pels motius a la responsable d’Educació i estem esperant la resposta (sols ens han informat d’una reunió en què es va prendre la decisió, sense més). Cal tenir en compte que no s’ha aprovat per ple cap “canvi en la regulació del preu”. A més les condicions que regulen els Bons Infantils no impedeixen que es done l’horari aprovat pel ple municipal -perquè les bases solament marquen un “mínims”-.”
A l’escrit, s’afirma que el Bo Infantil “no cobrix el període vacacional”. El Bo és una ajuda directa a la família per a pagar el cost total de la plaça; i no tenen perquè mesclar-lo amb el servici que dóna l’escoleta i amb les decisions que prenen.

La reacció és impròpia d’un govern, sense donar explicacions, de hui per a demà i com a resposta a la protesta davant d’un cobrament indegut. Fins ara solament s’havia demanat que es tornaren els diners cobrats de més per part de l’Ajuntament, per deixar les coses al seu lloc. El missatge que estan llançant és: ací no es protesta; i, si ho feu, ací teniu: l’horari retallat.”

Des de Compromís, continuarem fins a comprovar que s’han tornat correctament els diners cobrats de més; i perquè s’actue des del respecte i el diàleg, i no permetrem en cap cas estes reaccions.

Arxivat en: Cultura i Educació, Documents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *