Una més: la ràdio municipal de Ròtova no té adjudicació definitiva des de 2006

  • Pedro Ciscar: “És una mostra més que durant molt de temps no hem tingut un govern gestionant l’Ajuntament; o, com a mínim, el malgestionava

La ràdio municipal de Ròtova no té adjudicació definitiva ni projecte tècnic des de 2006. Així ho ha explicat el grup municipal Compromís, en comprovar-ho, ara que s’està produint un nou procés d’adjudicació de la gestió la ràdio. “És una mostra més que no hem tingut un govern gestionant l’Ajuntament; o, com a mínim, el malgestionava. Durant molt de temps, el govern del PP ha pensat que podien fer el que volien i com volien“. I, en este cas, ens trobem amb 12 anys en una situació d’al·legalitat.

Compromís s’ha mostrat molt crític amb el procés d’adjudicació: han convidat empreses concretes i en què s’ha convidat empreses relacionades entre elles i alguna que no es dedica ni a la ràdio. El grup municipal ha demanat un informe de legalitat per si és correcte continuar amb l’adjudicació del servei sense comptar, encara, amb adjudicació definitiva de l’emissió.

Esta situació se suma a la falta de contracte en què ha funcionat la gestió de la ràdio en els últims anys; a més, un informe de Secretaria advertia que la liquidació no s’ajustava al conveni. Des de la seua posició a l’Ajuntament, Compromís està treballant perquè tots els servicis es posen al dia.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *