Compromís va proposar que no es cobrara la Plusvàlua per un principi de prudència

El passat plenari extraordinari de dilluns, Compromís per Ròtova va demanar que no es cobrara la Plusvàlua (que se “suspenguera la liquidació”), un percentatge del valor dels terrenys que es transpassen o s’hereten. En estos moments en què està debantent-se’n la legalitat i a l’espera dels canvis que hauria de fer el govern estatal, l’Ajuntament hauria de supendre’n el cobrament, per un principi de prudència, fins que s’aclarisca la situació, com han fet altres ajuntaments a la comarca. Hi ha hagut casos en què alguns ajuntaments han hagut de tornar allò cobrat.

La proposta del PP era de bonificar el 95% de la quota íntegra de l’impost en cas d’herència. El PP, a més, va rebutjar la proposta de Compromís de suspendre’n el cobrament; i Compromís es va abstenir en la proposta.

En l’anunci que ha fet al ban i al Facebook de l’Ajuntament, el PP ha informat de l’acord, i ha anomenat el sentit del nostre vot sense explicar-ne el motiu, un fet curiós que no s’havia produït mai; la informació, a mitges. Lamentem, una vegada més, esta pràctica per part del PP, que utilitza els mitjans de l’Ajuntament –que som totes i tots- en benifici d’un partit, el PP. No és la primera vegada que el PP utilitza de manera partidista les xarxes de l’Ajuntament: ho hem vist en festes, en el seguiment dels regidors i en com contesta a la gent quan rep crítiques.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *