Mónica Oltra: “ens comprometem a treballar per construir de nou el pacte del Botànic”

La plaça rei En Jaume I de Gandia es va omplir el passat dissabte, 23 de març, amb més de 600 persones en l’acte comarcal de Compromís Safor – Valldigna.

L’acte va comptar amb la presència de la vicepresidenta de la Generalitat i candidata de Compromís a la presidència, Mónica Oltra, els caps de llista per València a les Corts i al Congrés, Fran Ferri i Joan Baldoví i les alcaldables de la Safor-Valldigna, en un acte conduït per Josep Alandete, candidat de Compromís a l’alcaldia de Gandia.

Fran Ferri: “Cal preguntar-se com estàvem fa quatre anys perquè cal saber d’on venim, per saber on anem. Fa uns mesos va vindre al País Valencià el Sr. Casado per presentar els seus candidats, i va intentar posar en valor les presidències del Sr. Zaplana, del Sr. Camps: El PP devolverá el futuro a los valencianos y valencianas, i nosaltres li diem: “DEVUÉLVANOS EL DINERO QUE NOSOTROS DEVOLVEREMOS EL FUTURO A NUESTRO PUEBLO”.

Joan Baldoví: “Sols nosaltres plantegem les reivindicacions del nostre poble, després d’anys i anys de presència de parlamentaris estatals elegits al nostre País, no s’ha vist mai un treball reclamant la nostra negativa financiació, ni del dèficit inversor de ‘l’estat al nostre País. I és important arribar a formar grup parlamentari, perquè això faria més eficient el nostre treball, i milloraria la nostra capacitat de reclamar i negociar les nostres exigències”.

Mónica Oltra: “En Compromís ens comprometem a treballar per construir de nou el pacte del Botànic, sempre tenint en compte els resultats electorals, perquè volem consolidar els beneficis aconseguits aquests anys pels valencians i valencianes, i seguir millorant les condicions de la seua vida i del seu treball.”

L’acte de dissabte ens va donar una nova glopada d’aire. Poble a poble, volem parlar del que hem fet des de la Generalitat Valenciana, què hem defensat a Madrid i com volem continuar transformant el país. També, des de Ròtova, hem de posar damunt la taula el treball d’estos anys i la necessitat d’encetar un projecte de municipi que ens il·lusione a totes i tots.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *