Divendres, 26 d’abril, tindrà lloc a la plaça Major de Ròtova l’acte de presentació de la candidatura de Compromís per Ròtova a les properes eleccions locals del mes de maig.

L’activitat servirà per recollir, de manera dinàmica, idees i propostes del veïnat per al projecte de poble que volem. Hem de posar la mirada més enllà de les properes eleccions i el disseny del municipi l’hem de fer de manera oberta. Les taules on es recolliran les propostes obriran a les 18.30h. a la mateixa plaça.

A les 20.00h. tindrà lloc l’acte de presentació de la candidatura, encapçalada per Jordi Puig. La presentació comptarà amb la presència de Nathalie Torres, candidata per València a les Corts Valencianes.

Des de Compromís per Ròtova conviden tot el veïnat a apropar-se tant a les taules de participació com a l’acte de presentació de la candidatura. Amb el suport de la gent, els canvis que hem dut a terme a la Generalitat Valenciana, que hem reivindicat a Madrid i que volem dur a terme al Ròtova seran imparables.

Un projecte de municipi amb la gent

A banda de l’acte de divendres, Compromís per Ròtova ha obert un espai al web rotova.compromis.net per a treballar el projecte de poble; «un projecte de municipi de la mà del veïnat; un projecte dissenyat per a la gent i amb la gent; on la joventut també tinga veu, un poble dinamitzador de l’economia i educador, en tots els nivells; volem fer de Ròtova un poble sostenible i motor de cultura».

La candidatura de Compromís per Ròtova:

Llegiu-ne la NOTA i consulteu-ne la candidatura.