• No podem continuar perdent oportunitats i subvencions europees.

Hem de treballar en el marc de la Unió Europea, i això significa fer arribar a tota la gent que Ròtova es beneficia d’una ajudes per a millorar el poble i per a la innovació en possibles llocs de treball en un entorn rural. Per això, és important comptar amb representants com Jordi Sebastià, de Compromís per Europa, i és important gestionar bé des de l’Ajuntament les possibles ajudes que ens arriben.

Ajudes europees perdudes

Compromís ha tingut accés al registre d’entrada 258 de 2019, en què se’ns notifica que s’ha declarat «desistida la sol·licitud de la subvenció i es procedix a l’arxiu de l’expedient», per no aportar la documentació reclamada l’octubre passat, en el marc de les ajudes «Apoyo a la realización de operaciones conforme a la estrategia de desarrollo local participativo» de los Grupos de Acción Local LEADER 2014-2020».

Aquesta ajuda perduda se suma a l’altra ajuda europea de 66.801,79€ que havia d’anar destinada a equipament del cinema, planificada en diverses anualitat i reajustada el 2015, i que no va ser justificada i, per tant, s’ha perdut.

VÍDEO: Jordi Sebastià, candidat de Compromís per Europa al Parlament Europeu.