L’Ajuntament de Ròtova perdé la subvenció de 2018 del mosquit tigre per no tenir preparat el Pla d’Igualtat Municipal. En total, 2.038,33€. Des de Compromís per Ròtova portem temps treballant a potenciar l’àrea d’Igualtat; i fer-ho amb agilitat. Hem de ser conscients que ni som els pioners ni els primers, com ens vol vendre el govern del PP municipal. Fa temps que des de Diputació i Generalitat s’estan impulsant els plans d’Igualtat, i de fet Compromís per Ròtova ja va sol·licitar disposar d’este pla l’any 2018.

Al plenari de gener, Compromís va preguntar per la quantitat de persones amb què havien comptat les enquestes de la fase inicial del pla, ja que finalment no es van repartir casa per casa, com s’havia acordat. A l’abril, la regidora responsable de l’àrea ens va respondre al ple que encara estava recabant la informació. També hem preguntat per la posada en marxa de la Comissió d’Igualtat, que no s’ha convocat encara.

Igual passa amb la comissió de seguiment de l’Escoleta, que hauria d’haver-se reunit a principi de curs i encara no ha sigut convocada. Comissions fantasma, paticipació nul·la, fins el moment.