Ròtova continua amb la programació d’estiu, amb mesures de control contra la COVID19, per demostrar l’aposta per una cultura segura. Les activitats per a este cap de setmana són:

14 D’AGOST

Palau a la Fresca | De melons i carabasses – Contes a la fresca amb acordió

Almudena Francés

Hora: 22.30h

Lloc: Palau dels Comtes de Ròtova (façana)

Almudena Francés és una rondallaire, capaç de captivar el públic més exigent, i una activista cultural infatigable. Ha inspirat iniciatives com les rutes de contacontes de la Safor o la Vall d´Albaida, el Festival de la Paraula de la Riera d´Agres i ha camejat el territori valencià de cap a cap amb la seua maleta d´històries i els seus espectacles.

15 D’AGOST

Nit de les Rates Penades | Medi Ambient | Taller, sopar i passejada.

Hora: 20.00h

Lloc: Plaça Major

La nit de dissabte estarà dedicada a les rates penades i començarà amb un taller de construcció de cases per a aquests mamífers i una xarrada, a la plaça Major, a partir de les 20h, a càrrec de Pau Lucio. Els companys del Centre Excursionista de Ròtova ens explicaran la importància de cuidar-les i ens contaran la seua experiència i treball en la defensa dels quiròpters. Després del sopar, farem una passejada per grups per a escoltar-les. L’activitat està recomanada per a majors de 7 anys.

Les activitats es duran a terme amb les mesures de seguretat i higiene per fer front a la COVID19, i amb cita prèvia, al telèfon 676 62 15 92 o per correu electrònic a cultura@rotova.es.

Recordeu que apostem per una #culturasegura. Respecteu la distància de seguretat d’almenys 1,5 metres; l’ús de la mascareta és obligatori per a majors de 6 anys; desinfecteu-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que vos proporcionarem.

Podeu consultar l’agenda de l’Ajuntament al web municipal: https://rotova.es/agenda-rotova