El govern actual ha apostat pel servici de bar al poliesportiu per tal de donar-hi estabilitat al llarg de tot l’any; ens permet donar un millor servici i una millor atenció a la gent usuària del poliesportiu, no solament quan fa bon temps. A més, ho hem fet després d’acordar la regularització de la situació urbanística de l’edifici i de la resta de l’entorn del poliesportiu amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Davant de la gestió del govern anterior, aportem solucions sostenibles.

Ròtova inicia les obres del bar del poliesportiu. L’empresa adjudicatària ha sigut OBRESA Estudis i Assessorament Constructiu la Safor. Les obres se centren en una part de la planta baixa de l’edifici del poliesportiu municipal i permetran habilitar un bar, per tal de substituir el servici que es donava fins el moment en el quiosquet-xiringuito actual.

El preu general de licitació és de 162.373,64€, i s’ha finançat amb el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) 2018-2019 de la Diputació de València. El termini per a executar les obres és de dos mesos.