L’Ajuntament de Ròtova ha encarregat a l’empresa Kanals Box, S.L. la realització d’un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible – PMUS de Ròtova. El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible contempla una primera fase on s’analitza la situació actual en referència al trànsit als carrers del nucli urbà, del polígon, així com a les vies d’accés al municipi, els diferents tipus de desplaçaments que es fan en la nostra població, la utilització de vehicles de motor, ecològics, bicicletes, patins i desplaçaments a peu.

Posteriorment s’estudien les diferents solucions a aplicar; per això, la col·laboració dels habitants de Ròtova es fa imprescindible, perquè exposeu els problemes que detecteu, és a dir, quins entrebancs teniu en el vostre dia a dia, en els desplaçaments al treball, per a anar a comprar, per a arribar al col·legi, senyals de trànsit, direccions dels carrers, així com qualsevol idea o proposta que millore la qualitat de vida de la ciutadania i visitants de Ròtova i que faça del nostre poble un lloc millor per a viure.

Volem que tota la ciutadania de Ròtova participe a l’enquesta per poder valorar les seues idees, propostes, per fer de Ròtova un poble millor per a viure, a través de l’enllaç i el QR on pot descarregar-la.

https://es.surveymonkey.com/r/rotova

Podeu enviar els vostres comentaris i suggeriments al correu electrònic: [email protected]

També disposeu d’un número de WhatsApp i Telegram 722 89 75 29 per fer les vostres aportacions.

La informació la gestionarà l’empresa que realitza l’estudi i es tractarà de manera confidencial.