La Safor, amb l’entrada de Miramar, Barx, Ròtova i Beniarjó, se situa entre les comarques amb més ajuntaments en la plataforma provincial

Ròtova s’incorpora a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València, junt a Miramar, Barx i Beniarjó. Els quatre consistoris han participat en la tercera trobada de la Xarxa, que ha tingut lloc aquest divendres a la valenciana sala Filmoteca del Rialto, i han pogut recollir la placa acreditativa de mans de la responsable provincial d’Igualtat, Eli Garcia. La Diputació de València incorpora 33 nous ajuntaments a la seua Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, que compta ja amb 144 localitats de la província adherides. Estos consistoris podran sol·licitar les subvencions per a projectes i campanyes de sensibilització i prevenció de la violència masclista que oferix l’àrea d’Igualtat de la Diputació, que enguany ascendixen a 600.000 euros.

Isabel Pérez, regidora de Polítiques Inclusives i Igualtat del municipi, ha explicat que “la incorporació a la Xarxa és un pas més en el camí de protegir el nostre poble de la violència masclista, així com també de totes aquelles actituds que justifiquen o blanquejen esta violència”.