Descobreix els avantatges de l’eficiència energètica

Hui dia depenem de l’energia per satisfer les nostres necessitats i, a més, ens trobem en un moment en el que cada vegada hem d’invertir més en ella a nivell econòmic. Per aquest motiu, entre altres, és imprescindible aprendre a ser més eficients a la nostra llar, identificant quines accions consumeixen més i aprenent maneres de millorar la situació.

En un context de canvi climàtic, és important que els ciutadans revisem què podem canviar per aportar el nostre granet d’arena. No obstant, l’eficiència energètica no a soles comporta beneficis per al medi ambient, sinó que també té un impacte en la nostra factura de la llum. Així mateix, una llar eficient és més confortable, permetent-nos gaudir més del temps que passem a ella, i més valuosa i duradera en el temps com a vivenda.

Taller 50-50 Eficiencia Energètica

Aeioluz torna a Ròtova, després del taller d’anàlisi de factures de la llum, en aquesta ocasió, per parlar sobre eficiència energètica. El taller tindrà lloc el pròxim 23 de juny, a les 19:30h, en el Saló de Plenaris de l’Ajuntament. El temes a tractar seran:

  • Conscienciació i sensibilització destacant l’actual context d’emergència climàtica i alternatives
  • Introducció als conceptes d’eficiència, facturació i mercat elèctric
  • Quin és el nostre paper com a ciutadania?
  • Quin impacte tenen les nostres accions?

El passat 9 de juny, ja vam gaudir d’un taller d’allò més interessant on vam aprendre no soles a llegir la nostra factura de la llum i sinó també com estalviar.

Taller 50-50 Eficiencia Energètica

Ajuntament de Ròtova

Carrer Major, 2 46725 Ròtova, La Safor Valencia Espanya

962 95 70 11

Horari:

Dilluns, dimecres, dijous i divendres de 08.00h a 15.00h

Dijous de 08.00h a 15.00h i de 16.00h a 19.00h

Horari d’estiu:

Dilluns a divendres de 08.00h a 15.00h