El pròxim 16 de novembre tindrà lloc a la Nau d’Usos Múltiples de Ròtova la jornada “Situació i perspectives macroeconòmiques per a 2023“. La jornada tindrà lloc de 09:00h a 10:05h i comptarà amb la participació d’Eva Blasco (Presidenta de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana), Juan Pablo Tur (President de FAES [Federació d’Associacions d’Empresaris de La Safor]), Carlos Fernández Bielsa (Vicepresident tercer de l’Àrea de Cooperació Municipal, Coordinació Institucional i Cohesió Territorial de la Diputació de València), Domingo Cots (Director del Centre d’Empreses de Gandia de Caixabank), José Muñoz Miñana (Director Banca d’Empreses de Gandia de CaixaBank) i Jordi Puig Muñoz (alcalde de Ròtova).

Aquesta jornada està organitzada per la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, la Federació d’Associacions d’Empresaris de La Safor i hi col·laboren la Diputació de València, CaixaBank, l’Ajuntament de Ròtova i l’Associació d’Empreses del Polígon Les Masses.


Es podrà realitzar la inscripció a la Jornada a través del següent enllaç: https://www.cev.es/eventos/jornada-desayuno-situacion-y-perspectivas-macroeconomicas-para-2023/