• A l’acte es presentà la candidatura completa i s’hi realitzà un balanç i un recull de propostes entre les persones assistents.

La plaça Major de Ròtova es va omplir dissabte per acollir la presentació de la candidatura amb què Compromís per Ròtova concorre a les properes eleccions municipals. Els regidors Pedro Ciscar i Isabel Pérez van exposar un balanç del canvi iniciat esta legislatura. A més, les candidates i candidats van poder explicar què esperen aportar en el futur govern de Ròtova, per continuar dibuixant “el poble que estem fent”. La plaça va acollir també l’exposició del balanç, en diferents panells, i un recull d’iniciatives i propostes que Compromís està recollint directament o a través de les targes repartides per totes les cases, per tal de contemplar-les en el programa electoral.

L’alcalde i candidat de Compromís, Jordi Puig, ha explicat que “hui hem presentat un equip renovat, obert i il·lusionat, per continuar amb el canvi encetat”. I, a més, hem mostrat amb fets què hem fet estos quatre anys. Estem impulsant un projecte de poble en positiu, amb inversions palpables. I a partir d’ara tindrem més capacitat, perquè hem liquidat el deute de més d’un milió d’euros que havíem heretat a juny de 2019. Treballem des del respecte, amb dedicació i transparència. Amb un projecte de municipi, que volem continuar fent amb la gent. Per això, és important que totes i tots diguem la nostra i fem força per continuar-lo».

Les persones que formen part de la candidatura junt a Puig són: Antònia Paredes Climent, Maria Fayos Gregori, Dolores Faus Navarro, Pedro Ciscar San Lorenzo, Rebecca Jara Aparisi, Héctor Alcalde Romero, Eva Minyana Bataller i Mari Peñalver Giner, Isabel Pérez Arjona, Bruno Puig Camarena, Joan Batiste Muñoz Soler, Lydia Pérez Garcia, Rafa Esteban Serra, Eduardo Fayos Alonso, Regina Moreno Martínez, Elisa González Miñana, Paco Orts Mendieta i Feli Balbastre Vila. A l’acte va participar el diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Jesús Pla.