• Ròtova impulsa la 3a edició dels pressupostos participatius. Del 24 d’agost al 5 de setembre hi ha el període de recollida de propostes

Dimecres 23 d’agost, el Centre Social de Ròtova acollí la presentació dels Pressupostos Participatius. L’Ajuntament de Ròtova promou el 2023 la 3a edició dels Pressupostos Participatius per tal que les veïnes i els veïns del poble puguen proposar, debatre i decidir en què invertir 15.000€ de la partida d’inversions del Pressupost Municipal de 2024.

Dolores Faus, regidora de Participació Ciutadana, ha volgut incidir en «la importància de donar continuïtat a estos processos perquè la participació és un hàbit que cal exercitar, i la gent ha de poder participar de manera habitual en la vida pública de Ròtova».

Al llarg de les properes setmanes tindran lloc les diverses fases del procés participatiuDel 24 d’agost al 5 de setembre, la gent que vulga podrà realitzar les propostes a l’Ajuntament en horari d’oficina (de dilluns a divendres de 9 a 15h). Una vegada recollides i consultades amb el personal tècnic, podran ser votades per la població major de 16 anys empadronada al poble.